Methods and guide for finding water, fire and medicine in the wild, it is very difficult for a person to get out of the fire and it takes a long time. It is not easy to choose materials, it is almost impossible to drill a fire with fresh, water-containing wood unless you have the speed of a drill. It’s best to divide it into a grassland desert forest wetland. People who can make it clear are either paper talkers or top experts, i just know a little about the desert, more familiar with the forest, i can’t do the grasslands and wetlands.

ວິທີການແລະຄໍາແນະນໍາເພື່ອຊອກຫານ້ໍາ, ໄຟແລະຢາໃນລັກສະນະທໍາມະດາ, ມັນກໍ່ເປັນການຍາກສໍາລັບຄົນທີ່ອອກຈາກໄຟແລະມັນໃຊ້ເວລາດົນນານ. ມັນບໍ່ງ່າຍທີ່ຈະເລືອກເອົາວັດຖຸ, ມັນກໍ່ເປັນໄປບໍ່ໄດ້ທີ່ຈະເຈາະໄຟທີ່ມີໄມ້ສົດທີ່ມີນ້ໍາ, ເວັ້ນເສຍແຕ່ມັນມີຄວາມໄວຂອງການເຈາະ. ມັນດີກວ່າທີ່ຈະແບ່ງອອກເປັນດິນທາມຂອງທະເລຊາຍທະເລຊາຍ. ປະຊາຊົນຜູ້ທີ່ສາມາດເຮັດໃຫ້ມັນຊັດເຈນແມ່ນຜູ້ທີ່ເວົ້າກ່ຽວກັບເຈ້ຍຫຼືຜູ້ຊ່ຽວຊານໃນລະດັບທໍາອິດ, ຂ້ອຍຮູ້ພຽງເລັກນ້ອຍກ່ຽວກັບທະເລຊາຍ, ທີ່ຄຸ້ນເຄີຍກັບປ່າໄມ້, ຂ້ອຍບໍ່ສາມາດເຮັດໄຮ່ທົ່ງຫຍ້າແລະດິນທາມ.

Methoden en begeleiding om water, vuur en medicijnen in de natuur te vinden, het is erg moeilijk voor een persoon om uit het vuur te komen en het duurt lang. Het is niet eenvoudig om materialen te kiezen, het is bijna onmogelijk om een vuur te boren met vers hout dat water bevat, tenzij het de snelheid van een boormachine heeft. Het is beter om het te verdelen in een moerasland van woestijngrasland. De mensen die het duidelijk kunnen maken zijn mensen die op papier of experts van het eerste niveau spreken, ik weet alleen een beetje over de woestijn, meer bekend met het bos, ik kan de prairies en de wetlands niet doen.

>>>Click Here to Start<<<

Methods And Guide For Finding Water, Fire And Medicine In The Wild